© Isopix

7 september wordt grote dag voor prins George

Prins George, die ondertussen vier is geworden, gaat op donderdag 7 september voor het eerst naar school. Hij zal door papa William en mama Kate naar de schoolpoort gebracht worden. Dat maakte Kensington Palace zelf bekend.

flb

Prins George ruilt binnenkort zijn peuterklasje in voor de kleuterschool. Op 7 september is hij toe aan zijn eerste schooldag op Thomas’s School in Battersea, in het zuidwesten van Londen. Die gemengde school ligt vlakbij Kensington Palace waar het gezinnetje woont en is naar verluidt een populaire keuze onder de elite. Zo zal hij er vanaf dit jaar al Frans leren en na een paar jaar staat ook Latijn op het programma.

Voor een dergelijke hoog aangeschreven school, tel je ook flink wat inschrijvingsgeld neer. Op jaarbasis zou dat op ongeveer 20.000 euro komen. Al is dat natuurlijk iets waar Kate en William niet al te hard mee moeten inzitten.

Het is nu al uitkijken geblazen naar de beelden van het prinsje op zijn eerste echte schooldag. Ook toen hij naar de peutertuin ging, publiceerde Kensington Palace al enkele foto's van George. Toen kwamen er geen traantjes aan te pas, benieuwd of dat ook nu weer het geval zal zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer