© Kioni Papadopoulos

Agenten in burger houden duo in de gaten: dieven sloegen toe in drie Meir-winkels

Een politiepatrouille in burger heeft dinsdagnamiddag rond 14 uur twee winkeldieven op de Antwerpse Meir betrapt. De twee mannen van 26 en 34 jaar uit Lint werden opgepakt.

JaTi

De twee gedroegen zich verdacht in kledingzaak Zara. De mannen keken regelmatig om zich heen en hielden het veiligheidspersoneel de hele tijd in de gaten. Daarna gaven ze een teken aan elkaar, splitsten ze zich op en verlieten ze afzonderlijk de winkel.

Even verderop deden ze hetzelfde bij Bershka. Nog steeds in de gaten gehouden door de politie, wandelden ze opnieuw over de Meir en dit keer gingen ze naar de winkel Jack & Jones. Daar kwam een van hen buiten met een lege winkeltas, maar zijn rugzak was een pak meer gevuld dan ervoor.

De inspecteurs maakten zich kenbaar en controleerden de verdachten. In de winkeltas zaten spullen van Bershka waar nog de alarmlabels aan hingen. In de rugzak zaten twee portefeuilles van Zara.

De twee mannen van 26 en 34 jaar uit Lint werden gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor. Het zijn geen onbekenden voor het gerecht. Ze werden woensdagochtend voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER