Zware ongevallen zorgen voor ellenlange files op E313 en E314 richting Hasselt

Tussen Zandhoven en Grobbendonk, op de E313, gebeurde deze namiddag iets voor 16 uur een ongeval met een vrachtwagen. De rechterrijstrook raakte versperd en er ontstond meteen een aanzienlijke file in de richting van Hasselt die twee uur later allesbehalve opgelost is. Door nog een ongeval in Ranst en een defect voertuig in Massenhoven blijft het kommer en kwel richting Hasselt. In de andere richting staat ook een kijkfile. Ook op de E314 zorgt een ongeval voor meer dan een uur vertraging.

malbrechts

Door een noodstop van een vrachtwagen, vloog een cabine met volle snelheid in op een aanhangwagen met container. De cabine was totaal vernield en de chauffeur geraakte zwaargewond. De brandweer van Grobbendonk en Zandhoven bevrijdden hem uit zijn stuurpost.

De rechterrijstrook was versperd. Pas rond 19.30 uur was het ongeval afgehandeld. Omdat er donderdagavond ook nog een ongeval was in Ranst en een defect voertuig in Massenhoven op de E313 richting Hasselt, was het een hele avond kommer en kwel. In de richting van Antwerpen stond er urenlang een kijkfile op de E313.

Op de E314 richting Hasselt gebeurde ook een zwaar ongeval ter hoogte van Holsbeek. Ook daar onttond een lange file.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer