© Instagram

Gluren bij BV's: Deze bekende ouders zetten hun kindjes vandaag af aan de schoolpoort

Na twee maanden vakantie is het zover: net voor het weekend, op vrijdag 1 september, moeten kinderen weer naar school. Ook bekende ouders zetten hun kroost af aan de schoolpoort en deelden het - soms emotionele moment - op Instagram.

vwh

Veronique De Kock wenst haar kleine Maximillien succes. "Mama is zo flink geweest", schrijft ze bij het kiekje.

 

Good luck baby... #loveyoutothemoonandback???? mama is zooo flink geweest

Een bericht gedeeld door Veronique De Kock?? (@veroniquedekock) op

"First day school! Tweede kleuterklas, wat vliegt de tijd ... geen tranen mr toch een klein hartje. Nieuw klasje en meester", schrijft Griet Van Hees bij de foto van haar jongste Henri-Constant.

Storm, de zoon van Isabelle A gaat naar het tweede leerjaar en heeft een boekentas van Kipling gekregen. Dat schrijft zijn mama bij een kiekje van de jongeman.

 

#ready #eersteschooldag #tweedeleerjaar #boekentas #kipling

Een bericht gedeeld door IsabelleA (@isabelleada) op

"Bij het begin van een nieuw schooljaar hoort nieuw voorleesmateriaal", schrijft presentatrice An Lemmens bij een collectie boekjes voor Zappa-Rosa.

Ten huize Kürt Rogiers gaan zijn dochters Lola en Merlijn voor het eerst elk hun eigen weg. "Eentje naar het middelbaar, het ander naar het vierde. De kleintjes worden groot", schrijft hij erbij.

"Jaaaja stop nu met wenen en ga maar naar huis, papa en vake", schrijft radiopresentator Tom De Cock bij een foto van zijn adoptiedochtertje die het al duidelijk naar haar zin heeft in de klas.

 

Jaaaja stop nu met wenen en ga maar naar huis, papa en vake. #likeaboss ??

Een bericht gedeeld door Tom De Cock (@tom_decock) op

De oudste dochters van Tiany Kiriloff gaan alweer naar school, maar de kleine Otillia blijft nog even bij haar. "Still get to keep this little one for a little while", laat ze in het bijschrift weten.

"Hij is goed vertrokken! Aan alle kinderen, mama's en papa's een goeie start!", schrijft Rani De Coninck bij een foto van haar zoontje op de klimmuur.

De twee zonen, Scout en Mac, van Evi Hanssen zijn er ook weer klaar voor. "En ik was er een beetje klaar mee", schrijft de presentatrice.

 

?? Ze zijn er zo klaar voor! (En ik was er een beetje klaar mee ??) #1september #scoutdibono#macdibono

Een bericht gedeeld door Evi Hanssen (@evihanssen) op

Ook de jongens van Erika Van Tielen zagen het zitten, al blijkt het niet echt uit deze gekke foto van Finn en Rowen.

 

Don't let this pic fool you, they were very happy to go #backtoschool. Honestly. #finneman #littlerowen #nopicspleasemom

Een bericht gedeeld door Erika Van Tielen (@erikavantielen) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer