© AFP

Geblesseerde Djokovic vergeet zijn zorgen met geboorte van dochtertje

De Serviër Novak Djokovic, voormalig nummer één van de wereld in het tennis, is zaterdag voor de tweede keer vader geworden. Dat bericht de Servische krant Blic.

De echtgenote van Djokovic, Jelena, beviel zaterdagavond van een meisje dat de naam Tara kreeg. Het koppel had al een zoon van twee jaar, Stefan. Vrijdag nog werd Serena Williams een eerste keer moeder.

De 30-jarige Djokovic, momenteel nummer vijf van de wereld, zette in juli een punt achter zijn seizoen omwille van een aanslepende elleboogblessure. De Serviër kende een tegenvallend seizoen en kwam zowel op Roland Garros als Wimbledon niet verder dan de kwartfinales. Op de Australian Open moest hij al in de tweede ronde inpakken. Zijn laatste zege op een grandslamtoernooi dateert van Roland Garros in 2016.

Op de Australian Open van volgend jaar wil Djokovic er opnieuw staan. Het Australisch grandslamtoernooi is zijn lievelingstoernooi. Djokovic won Down Under al zes keer, een record aantal dat hij deelt met de legendarische Australiër Roy Emerson.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer