Toekomstige mevrouw Klaas Vantornout stort zich op nieuwe uitdaging

© aft

Annelies Van Sterthem, de vriendin van veldrijder Klaas Vantornout, runt sinds kort de pop-up van kinderboetiek Tuureluur in de Hoedemakersstraat. “Onze winkel in Koekelare is te klein geworden.”

aft

Op de hoek van de Hoedemakersstraat en de Huidevetterstraat heeft kinderboetiek Tuureluur de deuren geopend. Het gaat om een pop-up filiaal van de gelijknamige kinderboetiek langs de Ringlaan in Koekelare.

“Na tien jaar was onze winkel in Koekelare te klein geworden”, verduidelijkt zaakvoerster Tamara Dekeyser (45). “Op dezelfde plaats gaan we daarom een volledig nieuw gebouw zetten en om de werken te overbruggen, zochten we een tijdelijk onderkomen. Maar omdat we dat in Koekelare niet meteen vonden, zijn we in Torhout, de stad waar ik woon, beginnen zoeken. En zo zijn we in dit pand terechtgekomen.”

Vroeger waren in het pand onder meer een gamewinkel en tattooshop gevestigd. “We hebben de ruimte van een honderdtal vierkante meter op twee weken tijd volledig heringericht”, gaat Tamara verder. “We willen hier een tot anderhalf jaar blijven, maar de klanten reageren zo positief dat de kans reëel is dat dit een permanent tweede filiaal van Tuureluur wordt. Intussen hebben we langs de Belhuttebaan in Koekelare nog een bijkomend tijdelijk onderkomen gevonden. Daar blijven we tot onze nieuwbouw aan de Ringlaan er staat. De werken gaan na Nieuwjaar van start.”

Met de fiets

De Torhoutse pop-up van Tuureluur wordt opengehouden door Annelies Van Sterthem, de verloofde van de Torhoutse veldrijder Klaas Vantornout. “Ik ben sinds februari aan de slag bij Tuureluur”, vertelt Annelies. “Daarvoor werkte ik in een kinderdagverblijf in Wetteren. Deze nieuwe job is uiteraard veel dichter bij de deur en ik kan zelfs met de fiets komen. Het is heel plezant werk.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen