Gewiekste dieven stelen auto tijdens babyborrel

© if

Naar een babyborrel gaan en bij het naar huis keren zien dat je wagen gestolen is: het overkwam Melissa Hugelier (24) uit Roeselare zaterdag in Sint-Henricus bij Torhout.

gsd

“Toen ik om 20.15 uur bij de parking kwam, was mijn auto weg”, zucht Melissa. “We hebben nog met een tiental vrienden gezocht, maar hij was nergens meer te vinden.”

“Het moet gebeurd zijn tussen 18 en 20 uur. Iemand die zijn broer naar huis voerde, had hem nog zien staan, maar toen hij terugkwam, was hij weg. Hij stond bij een hoge haag die het zicht belemmerde, maar er was nochtans veel passage”, vervolgt Melissa.

De Roeselaarse had de crèmekleurige Ford Fiesta met bouwjaar 2009 en 44.000 kilometer op de teller nog maar een jaar. In de auto lagen ook haar huissleutel en haar gps met haar thuisadres. “Mijn zoontje van zes jaar is bang dat de dieven naar ons huis zullen komen. Normaal voer ik hem ook naar school met de auto, maar nu zal dat met de fiets moeten gebeuren.”

Wie de opvallende Ford Fiesta van Melissa heeft gezien, kan contact opnemen met de politie. De wagen stond geparkeerd bij de kerk in Sint-Henricus.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen