© BFM

© BFM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Twee ongevallen zorgen voor zware namiddag op E17

Het blijft aanschuiven op de E17 richting Nederland na een nieuw ongeval in Zwijndrecht waarbij twee rijstroken versperd waren tot iets voor 15 uur.

De Liefkenshoektunnel was tot 13.30 uur tijdelijk tolvrij gemaakt richting Nederland na een ongeval in de Kennedytunnel. Daar waren tussen 11 en 12.30 uur richting Nederland twee van de drie rijstroken versperd door een aanrijding tussen twee vrachtwagens, een bus en een bestelwagen. Bij het ongeval viel één lichtgewonde. De materiële schade was aanzienlijk.

De Liefkenshoektunnel was nog maar net terug betalend of er was een nieuw ongeval op de E17 richting Nederland. Door een ongeval met twee vrachtwagens en twee personenwagens in Zwijndrecht zijn twee rijstroken versperd. Het ging om een ongeval zonder gewonden dat iets voor 15 uur afgehandeld was, op dat moment stond er een file van Haasdonk tot Zwijndrecht. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt het verkeer van Gent naar Hasselt voorlopig wel aan om via Brussel te rijden.

© BFM

© BFM

© BFM

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER