© Jeffrey Gaens

STEM: Wie is de speler van de maand bij KRC Genk?

De ‘HBvL-speler van de maand’ bij KRC Genk en STVV, daar gaan we vanaf nu naar op zoek. Elke maand nomineren we drie voetballers bij de twee clubs. U kunt vervolgens stemmen op uw favoriete speler en maakt ook kans om hem de trofee zelf te overhandigen. Dit zijn de genomineerden voor augustus bij KRC Genk:

Siebe Schrijvers

Schrijvers moest even slikken toen Trossard een kans kreeg centraal op het middenveld, maar dat sloeg hem niet uit zijn lood. Schitterde op de Bosuil met goal en assist, scoorde in totaal maar liefst drie keer en dat hadden er vier moeten zijn, want tegen Charleroi werd een doelpunt onterecht afgekeurd.

Omar Colley

Startte aarzelend tegen Waasland-Beveren, maar herpakte zich nadien knap. Won haast alle luchtduels tegen Standard en was zowat de enige die in de match tegen Charleroi zijn rechtstreekse tegenstander in de tang had.

Amine Khammas

Startte op speeldag 1 noodgedwongen in de basis, had plankenkoorts tegen Waasland-Beveren, maar groeide nadien in zijn rol en overtuigde als enige tegen Charleroi. Toonde op de Bosuil meermaals dat hij een heerlijke voorzet in de voet heeft, met een mooie assist als gevolg.

Stemmen voor jouw favoriet kan via deze link.

Aangeboden door onze partners