© Jeffrey Gaens

STEM: Wie is de speler van de maand bij STVV?

De ‘HBvL-speler van de maand’ bij KRC Genk en STVV, daar gaan we vanaf nu naar op zoek. Elke maand nomineren we drie voetballers bij de twee clubs. U kunt vervolgens stemmen op uw favoriete speler en maakt ook kans om hem de trofee zelf te overhandigen. Dit zijn de genomineerden voor augustus bij STVV:

Alexis De Sart

Samen met Casper De Norre is De Sart dit seizoen de revelatie bij STVV. De 20-jarige middenvelder heeft de rol van Pieter Gerkens met verve overgenomen. Hij is de man die de kilometers maalt en meer dan eens in de rechthoek van de bezoekers opduikt. In enkele maanden tijd heeft De Sart enorm vooruitgang geboekt.

Steven De Petter

De Petter is in de verste verte niet meer te vergelijken met de speler van een jaar geleden. Toen zocht de aanvoerder naar zijn plaats in de ploeg en leek hij zijn draai niet te vinden. Nu is hij dé motor van het elftal, houdt hij elke ploegmaat scherp en maakt hij wekelijks de infiltrerende man van de tegenpartij onschadelijk.

Sascha Kotysch

Kotysch vormt samen met Jorge Teixeira een onverzettelijk duo centraal achterin. De nul houden lukte tegen Standard en Waasland-Beveren. Met degelijke backs en een sterke Pirard zal Kotysch de Truiense defensie nog vaker naar een clean sheet leiden. Vooral in de luchtduels is de Duitser ijzersterk.

Stemmen voor jouw favoriet kan via deze link.

Aangeboden door onze partners