© k3 zoekt k3

Miguel Wiels had moeite met ‘K3 zoekt K3’: “Ik mis Karen, Kristel en Josje enorm”

Pianist en componist Miguel Wiels moet nog steeds wennen aan de personeelswissel bij K3, vertelt hij in Story.

sdv

Wiels geeft toe dat hij aanvankelijk niet echt gelukkig was over de samenwerking met de nieuwe meisjes. Tijdens de televisiewedstijd ‘K3 zoekt K3’ liep het geregeld scheef. “Ik moet zeggen dat ze enorm gegroeid zijn. Het klopt dat ik er tijdens de wedstrijd moeite mee had, want ik was bang dat de magie zou verdwijnen. Die meisjes hadden zo goed als geen ervaring, en dat is lastig als je in zo’n groot project moet stappen. Karen, Kristel en Josje hebben jaren de tijd gehad om te groeien.”

Maar Wiels is wel enthousiast over de vooruitgang die Klaasje, Marthe en Hanne intussen al hebben geboekt. “Ik ben heel trots op wat ze presteren. Ze worden veel zelfzekerder.”

De band met de oude K3 verdwijnt echter nooit meer. “Kristel zie ik nog vaak, als manager van de nieuwe K3. Josje heb ik pas nog aan de lijn gehad, maar zij zit nu veel in Nederland. Haar en Karen heb ik al twee of drie maanden niet meer gezien, maar we houden wel contact. Ik mis hen enorm, maar dat is normaal als je zeventien jaar hebt samengewerkt. Ik denk dat iedereen blij is om eens andere dingen te doen, maar onze band zal altijd blijven.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER