© © Martin Studer/Facebook

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Postbode bezorgt hond mooie verrassing

Het lijken vaak natuurlijke vijanden, postbodes en honden. Maar niets is minder waar wat deze postbode en deze hond betreft: ze zijn intussen zo’n goede vrienden dat postbode Martin speciale post voor hond Pippa brengt.

lbo

Elke dag zit Pippa trouw klaar om de post die postbode Martin Studer brengt op te halen. Martin steekt dan de post in de mond van Pippa en die brengt de post dan naar binnen. Maar toen Martin onlangs met lege handen toekwam, wilde hij Pippa niet teleurstellen. En dus schreef Martin zélf een gepersonaliseerde postkaart voor de viervoeter. “Er was geen post voor Pippa om te komen ophalen”, zegt Martin. “Dus ik moest improviseren.” En dat deed hij dus met het postkaartje. “Post voor Pippa”, zette hij erop. Met 2 hartjes erbij. Pippa zelf was bijzonder blij.

Tijdens zijn postronde meerdere honden tegenkomen, is een van de leukste onderdelen van zijn job, vertelde Martin aan website Buzzfeed. “En Pippa is een fantastische hond. Ze geeft veel knuffels. Ze is echt geweldig!”

Martin is een grote hondenliefhebber. Wanneer hij tijdens de kerstperiode zijn rondes doet, neemt hij zelfs tennisballen mee als cadeau voor de honden.

© Facebook Martin Studer

© Facebook Martin Studer

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer