© Torbinka

Wanhopige studente (18) verkoopt haar maagdelijkheid: “Beter zo dan op een of ander dronken feestje”

Een 18-jarige studente uit Oekraïne heeft in een lokale krant een advertentie geplaatst waarin ze haar maagdelijkheid verkoopt. De wanhopige, jonge vrouw heeft het geld naar eigen zeggen dringend nodig.

ehu

“Maagdelijkheid te koop”, kopt het zoekertje dat ene Yulia in een krant uit Melitopol, een stad in het zuidoosten van Oekraïne, liet plaatsen. “Vroeg of laat raak ik ze toch kwijt. Dus ik doe het beter op deze manier dan op een of ander dronken feestje.”

“Lief meisje, 18 jaar oud, studente”, staat in het seintje - dat tussen de aanbiedingen voor wekkerradio’s, antiquiteiten en zakelijke diensten staat afgedrukt. “Schenk mijn maagdelijkheid aan een serieuze man die me financieel helpt met een bedrag van 50.000 grivna (zo’n 1.600 euro, red.). De afspraak zal plaatsvinden op een door mij bepaalde locatie in Melitopol.”

(lees verder onder het zoekertje)

© Torbinka

Yulia zal zich ook in een ziekenhuis laten onderzoeken om te bewijzen dat ze nog maagd is. Om te voorkomen dat een gek reageert op haar aanbieding, zal een man haar vergezellen op het afgesproken moment. Hij zal dan het geld in ontvangst nemen en buiten blijven wachten. Als Yulia hem niet binnen het uur opbelt, zal hij de politie verwittigen.

De tiener beweert dat ze het geld niet zal opdoen aan pleziertjes, maar echt nodig heeft. Waarvoor, dat wil ze niet kwijt. “Het wordt geen wedstrijd”, verzekert de jongedame nog. “Ik zeg ja tegen de eerste, echte man.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER