© ToRo

© Twitter

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© bfm

© bfm

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ook zware avondspits op E313: vrachtwagen door middenberm in Tessenderlo

Na een hele middag fileleed op de E313 is ook de avondspits erg zwaar. Omstreeks 18.45 uur ging er een vrachtwagen door de middenberm ter hoogte van Tessenderlo. In beide richtingen is er veel hinder. Er is ook sprake van een zwaargewonde.

ph

Omstreeks 18.45 uur ging een vrachtwagen door de middenberm op de E313 ter hoogte van Tessenderlo. Het verkeer in de richting van Antwerpen staat stil, in de richting van Lummen mag het verkeer over de pechstrook rijden. Een motorrijder zou zwaargewond zijn.

Hele middag fileleed

De hele namiddag werd de E313 geteisterd door ongevallen, waardoor er enorm veel fileleed ontstond. Omstreeks 12.00 uur is net voorbij werken een vrachtwagen ingereden op de staart van een korte file. Daarbij heeft het voertuig drie vrachtwagens ervoor tegen elkaar geduwd. Politie, brandweer en ziekenwagen kwamen ter plaatse. De chauffeur in de achterste vrachtwagen zat gekneld. Hij werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de snelweg richting Antwerpen vanaf 12.00 uur volledig versperd. De wachttijden liepen op tot meer dan een uur (vanaf Geel-West). Richting Hasselt stond er een kijkfile van dertig minuten vanaf Ranst. Omwille van het warme weer, deelden enkele mensen flesjes water uit aan de mensen in de file.

Ook nadat de vrachtwagens rond 16.00 uur weggetakeld werden en de rijbaan vrijkwam, bleef het filerijden richting Antwerpen. Ook op de gewestwegen rond Herentals kon het verkeer moeilijk doorrijden.

Om 17.30 uur gebeurde er opnieuw een ongeval, ditmaal ter hoogte van Ranst. Daardoor was ook de busbaan richting Antwerpen versperd tot 18.30 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer