© JG

Ouders in elkaar geslagen Amber doen extra oproep naar getuigen: “Het gaat niet goed met haar”

De ouders van Amber Terwingen (18), die zaterdag in elkaar werd geslagen op chirofuif Bal Tropical in Kaulille, smeken getuigen om zich te melden. “Het kan niet dat niemand iets gezien heeft”, zegt mama Miriam Florax.

hdb

De Maasmechelse Amber Terwingen (18) werd zaterdag zwaar toegetakeld door een groepje van vijf jongens, nadat ze het had opgenomen voor haar homoseksuele vriend Mathijs. Amber heeft aan de afranseling een gebroken neus, een hersenschudding en een gekneusde oogkas overgehouden. Ze wordt morgen geopereerd.

“Het gaat niet goed met haar”, zegt mama Miriam. “Het onderzoek loopt, maar de politie komt geen stap verder zonder getuigen. Daarom willen wij, als ouders van Amber en Mathijs, een extra oproep naar getuigen doen. Als iemand iets weet of iemand iets heeft gezien: meld je dan alsjeblieft. Mail mij, spreek mij aan op Facebook of laat iets aan de politie weten. Het mag anoniem. Getuigen mogen er zeker van zijn dat we nooit de namen bekend zullen maken. Als ouders gaan we er kapot aan dat de daders vrijuit gaan. Het kan toch niet dat ze voor zoiets ongestraft blijven?”

LEES OOK:

“Die jongens bleven maar slaan en stampen”

Politie speurt volop naar daders die Amber afranselden

Wie Miriam wil bereiken, kan haar mailen: maria.florax@hotmail.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer