Romantisch etentje eindigt in gênantste Tinderdate ooit

Wat een romantische date had kunnen zijn, eindigde in een bizar verhaal. Enkele brandweermannen kregen de oproep om een jonge vrouw te gaan bevrijden in Bristol, nadat ze vast was geraakt terwijl ze haar eigen uitwerpselen had willen oprapen.

mrra

Je ziet wel eens wat straffe verhalen passeren op GoFundMe-pagina’s, maar dit slaat alles. Een student uit het Britse Bristol, Liam Smith, vraagt er aan verschillende mensen om te doneren, zodat hij zijn raam kan herstellen. Dat ging stuk door een interventie van de brandweer, die de jonge vrouw kwam bevrijden. Voor haar liep het eerste afspraakje met haar Tinderdate verschrikkelijk gênant af.

Gezellige date

“We hadden echt een gezellige avond, een toffe eerste date”, zei Liam Smith aan BBC. “Samen waren we naar een bekend restaurant geweest in de buurt waar ze kip reserveren. We dronken een paar pintjes en waren nadien teruggekeerd naar mijn huis om een flesje wijn te kraken en een film te kijken.”

In het huis, dat Liam deelde met andere studenten, moest het meisje even naar het toilet. Maar dat duurde een tijdje langer dan normaal. Toen ze terugkwam uit het kleine kamertje keek ze hem in paniek aan, terwijl ze opbiechtte dat er iets “heel erg mis was gelopen”.

Niet doorspoelen

“Het toilet wilde niet doorspoelen”, had ze gezegd tegen Liam. Omdat het meisje geen gênante situatie wilde creëren door haar uitwerpselen in de wc te laten liggen, had ze er niets beter op gevonden dan de feces naar buiten te gooien via het badkamerraam.

Of dat dacht ze toch. “Het pakketje” landde niet in de tuin, maar het kwam vast te zitten tussen twee ramen. Het huis, dat steeds in stadia was gerenoveerd, had een enkel raam langs de binnenkant, maar aan de buitenkant was er een tweede ruit met dubbele beglazing om het geheel beter te kunnen isoleren. Tussen die twee was er nog wat plek, een gat waartussen de uitwerpselen waren gevallen. Tot overmaat van ramp, konden geen van beide ramen geopend worden. De ontlasting zat dus vast en was voor iedereen zichtbaar.

© j1DtwN9s1jwi2SzDNnf9Yr1XN690oU+i+MB1lwTlHDWFSCjz4n5DQBRh7p2mK9Ljm9BCCiWzQHB14Hl6Nvqjuw==

Met het hoofd eerst

Nadat Liam klaar was met lachen, wilde hij een hamer gaan halen om de ruit stuk te slaan. Maar zijn Tinderdate was een gymnaste en ze bood aan om het compromitterende materiaal eerst zelf te proberen pakken. Met haar hoofd eerst kroop ze in het gat. Maar er terug uitkomen, bleek minder gemakkelijk. Ook zij raakte, samen met de ontlasting, vast tussen de bizarre raamconstructie.

Je zou het haast niet geloven als er geen beelden van waren. Dus besloot Liam een paar foto’s te maken. “Zoiets kan je niet verzinnen.”

© GoFundMe

“Uiteindelijk raakte ik echt bezorgd. Dus heb ik de brandweer gebeld”, aldus de student. Nadat ook zij bekomen waren van het verhaal, gingen ze aan het werk om één van de twee ramen te verwijderen. Uiteindelijk konden de brandweermannen het meisje redden uit haar benarde positie en ook het pakketje uitwerpselen werd weggehaald.

© GoFundMe

Crowdfunding

Maar voor het kapotte raam van de badkamer kreeg Liam een rekening van meer dan 325 euro. “Ik ben maar een arme student, dus dat is echt een pijnlijk bedrag uit mijn maandelijks budget. Daarom besloot ik een crowdfundingsactie op te starten.”

Hij had het gewenste bedrag op ongeveer 220 euro gezet. Maar op sociale media deed zijn verhaal zich als een lopend vuurtje de ronde en heel wat mensen gaven enkele euro’s voor het grappige verhaal. Uiteindelijk haalden ze meer dan 1.300 euro op. Het duo betaalde de rekening en besloot de rest aan het goede doel te geven: aan brandweermannen en aan een organisatie die toiletten bouwt in derdewereldlanden.

En de Tinderdate? Die was niet helemaal verloren. De student heeft later nog met het meisje afgesproken en ze blijven elkaar nog zien. “Ze is een geweldig meisje. En het meest gênante hebben we nu toch al achter de rug”, lacht hij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer