© Isopix

Koningin Máxima doet een ‘Mathildeke’ en laat decolleté van jurk dichtnaaien

Koninginnen houden van de mode op de catwalk en kunnen ze ook kopen, maar soms is een decolleté te gewaagd voor hun functie. De oplossing is simpel: dichtnaaien die handel. De Nederlandse koningin Máxima deed het naar het voorbeeld van onze vorstin Mathilde.

vwh

Koningin Máxima woonde dinsdag het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie bij in het Amsterdamse Concertgebouw. Voor de gelegenheid droeg ze een zwierige blauwe jurk uit de zomercollectie van de Italiaanse ontwerpster Luisa Beccaria met een prijskaartje van - hou je vast - 5.070 euro. De creatie, geïnspireerd op nimfen en waterlelies, zag er een tikje anders uit dan op de catwalk: het diepe V-decolleté is zediger geworden. De blonde royal droeg er ook lichtblauw riempje in haar taille bij.

© Catwalkpictures / Twitter

© Isopix

Onze vorstin Mathilde deed het haar voor. In mei 2016 verscheen ze op de Koningin Elisabethwedstrijd in een zwarte jurk van de Belgische ontwerpster Diane Von Furstenberg. Het grote verschil met topmodel Gigi Hadid op de catwalk in New York? Het decolleté van de koningin was keurig dicht zodat er geen glimp van haar boezem op te vangen was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER