© Freddy Knippenberg

© Freddy Knippenberg

© Freddy Knippenberg

© Freddy Knippenberg

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Neos viert zomerfeest met speciale gasten

Op 25 augustus sloot Neos naar jaarlijkse gewoonte de zomer af met een gezellig etentje. Op deze zonnige vrijdag werden det 43 leden en twee speciale gasten om 14 uur verwacht in Residentie Stiemerheide, waar Neos al vaker feest vierde.

Freddy Knippenberg

In de feestzaal werd de aanwezigen een aperitief en hapjes aangeboden. Daarna namen de leden plaats aan de mooi gedekte tafels en heette de voorzitster iedereen welkom. Ze stelde ook gasten voor: Chris De Saveur, voorzitter van Neos Nationaal en Anke Lambrecht, medewerkster van Neos Nationaal. En dan was het tijd voor het voorgerecht.

Vervolgens nam Chris het woord en werd Louis Winters geëerd met lovende woorden en een zilveren speldje als een van de oprichters van Neos Genk 33 jaar geleden en nog steeds actief als oudste deelnemend lid. Ook Mevrouw Winters werd in de bloemetjes gezet. De voorzitster stelde daarna de eerste helft van het jaarprogramma voor, waarna het alweer tijd was voor het hoofdgerecht.

Na het eten werd het tweede deel van het jaarprogramma voorgesteld en konden de aanwezigen meedoen aan een korte quiz, opgemaakt door Monique Winters. Het diner werd afgesloten met een lekker dessert, koffie en koekjes. Het was een hele lekkere en verzorgde maaltijd.

Sommigen keerden huiswaarts, anderen genoten nog even na op het terras. Niemand ging met lege handen naar huis. Jean-Pierre en Elza hadden gezonde confituur gemaakt van allerlei verse vruchten. Iedereen kon kiezen welke smaak hij wou en tussen kleine en grote bokaaltjes. Ook voor diabeten waren er potjes voorzien en elk potje droeg een mooi stoffenhoofddekseltje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer