© Zilton

Mannen: dit draag je op een succesvolle eerste date

Een eerste date gescoord? De juiste look geeft je meer zelfvertrouwen en maakt je dus aantrekkelijker. Mannen opgelet: deze tips helpen je tot een succesvolle date!

cityfashion

(Casual) drinks at nine

Een avondje in die hippe bar gepland met je date? Stijlvol casual is de perfecte dresscode. Een fitted jeans of chino gecombineerd met een printed overhemd valt altijd in de smaak. Kostuumschoenen zijn geen absolute must! Geklede sneakers of boots geven je outfit een casual toets.

Classy etentje? Het mag wat meer zijn!

Je date verrassen met een stijlvol etentje is altijd punten scoren, mits je outfit geslaagd is natuurlijk. Een donkerblauw of grijs pak staat minder stijf dan een zwart. Klinkt dat toch wat overdressed? Een geklede broek met overhemd, mocassins en bijpassende riem kan even goed!

Haal je sportieve kant boven

Je mag je gerust wat sportiever kleden tijdens een actieve date, maar probeer de ‘ik kom net uit de fitness look’ te vermijden. Een neutraal, fitted T-shirt, een stijlvolle joggingbroek (geen veel te spannende loopshort) en opvallende sneakers stralen stijl én comfort uit.

Tip: draag vooral waar je je goed in voelt. Items die bij je lichaamsvorm en persoonlijkheid passen zijn altijd een groter succes dan de laatste trends!

Mannen: Zo draag je sneakers onder elke outfit

© Giorgio

Het is een fabeltje dat elk paar sneakers hetzelfde is. Een casual exemplaar, sportief of net city chic, sneakers bestaan er in de meest uiteenlopende stijlen. Deze exemplaren moet elke man in zijn schoenenkast hebben!

De witte sneaker

Witte sneakers zijn here to stay. Deze unisex trend kunnen je outfit volledig af maken. Kraakwitte sneakers onder een jeans, chino of opvallend pak? Weinig situaties waarin een wit paar not done is! Tip : hou je witte sneakers wel proper, niemand loopt warm van een man met vuile schoenen.

Een gekleed paar

De tijd dat je ‘strak in het pak’ enkel kon combineren met stijve derby’s is gelukkig voorbij. Een gekleed paar sneakers staat minstens even stijlvol als een kostuumschoen. De mix tussen formeel en casual maakt van een gekleed paar sneakers een echte must-have.

Sneakers als eyecatcher

Je sneakers als eyecatcher van je outfit? Doen! Een opvallend paar sneakers, of het nu door het model, de kleuren of de stof is, mag niet ontbreken in je schoenenkast. Klaar voor complimenten van rasechte sneakerliefhebbers?

De casual sneaker

Een sneaker moet eerst en vooral comfortabel zitten, dus het is geen verrassing dat een casual paar zeker in dit lijstje thuishoort. Citytrip of avondje uit op de agenda? Casual sneakers geven je outfit een ongedwongen touch.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer