© Isopix

George en Amal Clooney houden het bij twee kinderen

In de laatste editie van The Hollywood Reporter hebben de Clooneys openlijk over hun gezinsleven gesproken en het koppel heeft beslist om niet nog meer kinderen op de wereld te zetten. Het koppel weerlegde ook de geruchten dat de tweeling met behulp van een vruchtbaarheidsbehandeling verwekt werd.

VVA

Een derde kind komt er niet in het gezin van George en Amal Clooney. Dat bevestigde het koppel tijdens een interview met het tijdschrift The Hollywood Reporter. Na de vraag of het koppel graag nog kinderen wilde, schudde Amal resuluut het hoofd en antwoordde ze: "Ik ben 39. Ik had Ella en Alexander al behoorlijk laat."

Amal en George ontmoetten elkaar in 2013 en stapten één jaar later in het huwelijksbootje. Voor hun huwelijk sprak het koppel nooit over gezinsuitbreiding. "We planden het helemaal niet", vertelt George. "We hadden er nooit eerder over gesproken en gingen er beiden vanuit dat we geen kinderen wilden. Plots, na ons huwelijk, hadden we het erover hoeveel geluk we wel niet hadden en we wilden dat graag delen. Het zou egocentrisch geweest zijn om dat voor onszelf te houden."

George Clooney weerlegde ook de geruchten dat de tweeling met behulp van een vruchtbaarheidsbehandeling verwekt zou zijn. De roddelpers ging hier vanuit omdat IVF heel vaak tweelingen oplevert en omdat deze techniek in Hollywood heel geliefd is.

De acteur verkeerde naar eigen zeggen dan ook in complete shock toen tijdens een echo bleek dat Amal zwanger was van een tweeling: "Toen de dokter aanhaalde dat hij een tweede kindje gezien had, dacht ik: Wat? Amal en ik zaten verblufd in het kantoor van de dokter te staren naar het document dat hij ons gegeven had en ik bleef maar denken dat hij een fout gemaakt moest hebben."

Ondertussen geniet het koppel met volle teugen van het ouderschap. Het gezin verbleef de hele zomer in hun vakantiehuis in Italië. “Op dit moment ben ik vooral bezig met het verversen van luiers en loop ik de hele tijd door het huis met Ella en Alexander op de arm," vertelde Clooney in een eerder interview.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer