© Facebook

Hoogzwangere vrouw met blote buik uit restaurant gezet

Voor een hoogzwangere Amerikaanse vrouw is een gezellig avondje uit onlangs in mineur geëindigd. Omdat het erg warm was, had de vrouw een kort topje aangetrokken om op restaurant te gaan. Daarmee voldeed ze echter niet aan de kledingvoorschriften van de zaak.

nadb

De Amerikaanse Charisha Gobin (35) is al 7,5 maanden zwanger van een tweeling. Afgelopen zondag wou ze samen met haar moeder en zus eten in het Buzz Inn Steakhouse in Marysville, Washington. Maar haar uitstapje was van korte duur.

Omdat het erg warm was, had ze een zwart topje en een lange rok aangetrokken. Haar blote buik was daarbij duidelijk te zien. En dat was niet naar de zin van een verpleegster, die vertelde dat ze de kledingvoorschriften van de zaak schond. “Met dat topje kan je hier niet eten”, klonk het.

De toekomstige moeder vertrok meteen en deed haar beklag nadien op sociale media. Ze vond dat ze gestraft werd omdat ze zwanger was. “Gewoon omdat mijn buik wat dikker is en onder mijn shirt uitsteekt. Was het iemand anders geweest, dan was er geen probleem geweest. Ik heb nog de hele stad door moeten rijden om een plek te vinden waar ik iets kon eten. Ik was razend”, schreef ze.

Honderden mensen gaven haar gelijk en waren genadeloos voor het restaurant. Anderen kozen dan weer de kant van de serveerster. Zij vonden dat Charisha haar buik moest bedekken, zwanger of niet. “Een zwangerschap is mooi, maar het is ongepast om je buik zo te laten zien in het openbaar. Zeker in een restaurant”, zeiden ze.

Intussen heeft het restaurant wel al verontschuldigingen aangeboden. Zij verklaarden dat de serveerster - die al twintig jaar in de zaak werkt - niemand wilde kwetsen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer