© Wim Hendrix

© Wim Hendrix

© Wim Hendrix

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Actie voor beenprotheses gestart: Qmusic-dj’s verrassen Hannelore op haar werk

De 27-jarige Hannelore Vens was maandagavond te zien in het nieuwe VTM-programma van Koen Wauters, ‘Over Winnaars’, waarin ze de Machu Picchu beklom. Een uitzonderlijke prestatie, want Hannelore deed dat met peperdure elektronische beenprotheses. Qmusic zette een actie op om geld in te zamelen. Vanmorgen bezochten de radio-dj’s Hannelore op haar werk in Boom.

il

Hannelore verloor drie jaar geleden beide benen bij een ongeval. Sindsdien draagt ze protheses, maar met haar ‘gewone protheses’ was ze nooit aan de top van de Machu Picchu geraakt. Daarom kreeg ze voor de beklimming elektronische protheses, die de tocht iets minder moeizaam maakten.

Maar zulke elektronische protheses zijn enorm duur: ze kosten 90.000 euro. Daarom zetten de Qmusic-dj’s een actie op om geld in te zamelen.

Het hele Q-team trekt de stapschoenen aan om al stappend radio te maken, net zolang tot ze de nodige 90.000 euro ingezameld hebben.

Vanmorgen waren ze in Boom, waar Hannelore werkt. Ze is overweldigd door de vele reacties na de uitzending van ‘Over Winnaars’.

Waar bevinden de radio-dj’s zich nu? Je kan hen live volgen via deze link.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER