© Kris Van Exel

Discobaar A Moeder te populair: “We hebben het wat onderschat… Sorry”

De populariteit van het Antwerpse dj-duo Discobaar A Moeder blijft maar stijgen. Zo fel zelfs dat de Schele en de Ras zich ervoor moeten excuseren. Er waren 400 kaartjes beschikbaar voor hun “klein verjaardagsfeestje”, maar meer dan 10.000(!) mensen wilden er eentje hebben.

JaTi

“We hebben het wat onderschat vrezen we… Sorry”, begint hun bericht op Facebook. “We wilden een klein verjaardagsfeestje geven, zo eentje met niet té veel volk en plaats genoeg om te dansen. Zo nog eens gezellig en overzichtelijk.”

De Schele en de Ras zochten naar locaties, en kozen er Plein Publiek uit.” Maar wat blijkt: jullie waren zooooooooooo enthousiast! We kregen net van de Ticketscript-vrienden te horen dat er stipt om 12u meer dan 10.000 man had ingelogd. Dat de 400 kaartjes die in verkoop stonden bijgevolg op 30 seconden uitverkocht waren. Da’s te zot. Wij voelen ons in de eerste plaats natuurlijk vereerd, maar natuurlijk ook kei lastig. Damn. Zo veel volk dat we niet kunnen gelukkig maken”, klinkt het.

De dj’s hopen nog een oplossing te vinden en misschien dat er later op het jaar nog een tweede verjaardagsfeestje aankomt. “We hopen vooral dat jullie niet té kwaad zijn. Want stiekem zien we jullie allemaal even graag”, sluiten ze af, gevolgd door “Dikke bezen en een swaffeltje”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER