© credit

Anouk steunt vriend die opgepakt werd voor huiselijk geweld: “Niemand is perfect”

De populaire Nederlandse zangeres heeft haar steun uitgesproken voor de rapper Kempi. De zangeres is met hem bevriend en zegt er voor hem te zijn. Kempi werd aangehouden in zijn woonplaats Helmond voor huiselijk geweld en vuurwapenbezit.

“Niemand is perfect, en heel soms geeft het streven naar perfectie juist het gevoel niet verder te komen in het leven”, schrijft Anouk bij een foto van haar en Kempi op Instagram. “Lieve @tissskempi, welke kant dit ook opgaat, hoe lang dit ook gaat duren, wij zijn er voor je. Ook leren van je fouten moet je leren.” De zangeres eindigt met de hashtags geweldisnooitdeoplossing en alleenmaarliefde.

De 31-jarige rapper zou zijn ex-vriendin hebben bedreigd met een pistool. Omstanders waarschuwden maandag de politie, nadat zij zagen dat een vrouw uit het raam van haar woning hing en ‘bel de politie’ riep. Het betreffende adres was al bekend bij de politie, vanwege meerdere meldingen van huiselijk geweld.

Op aanwijzing van de vrouw is Kempi, onder hevig verzet, aangehouden. De vrouw heeft aangifte gedaan tegen de rapper - haar inmiddels ex-vriend - voor mishandeling en bedreiging.

Het is niet de eerste keer dat de artiest in aanraking komt met de politie. Hij werd eerder veroordeeld tot celstraf voor bezit van een automatisch wapen en cocaïne. Ook zat hij in de gevangenis voor loverboypraktijken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer