Man bekent moord op moeder van zijn kinderen na tumultueuze relatie van 20 jaar

Een 38-jarige man heeft dinsdag zijn 37-jarige partner Barbara V., met wie hij twee kinderen had, om het leven gebracht in hun woning in de wijk Krottegem in Roeselare. Dat heeft hij woensdag bekend.

gsd, stl, gjs

De hulpdiensten werden dinsdag omstreeks 9 uur opgeroepen voor een verdacht overlijden in de Jutestraat in Roeselare. De 37-jarige Barbara V. was er dood aangetroffen. De vrouw woonde samen met Jan P. (38), met wie ze al twintig jaar een relatie had en twee kinderen kreeg.

Tijdens de relatie van de twee vielen er al geregeld slagen met meerdere klachten als gevolg. In februari van dit jaar werd P. nog veroordeeld omdat hij zijn vrouw geslagen had.

Dinsdag liep een ruzie tussen de twee helemaal uit de hand. De man bracht zijn partner om het leven en was daarna gevlucht naar de woning van zijn ouders. Daar werd hij woensdag opgepakt op verdenking van doodslag. Hij bekende de feiten en de resultaten van de autopsie kwamen overeen met het verhoor, aldus het parket van Kortrijk.

De kinderen van de twee, 5 en 7 jaar oud, worden opgevangen bij de grootouders. Jan P. moet vrijdag voor de onderzoeksrechter verschijnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen