© Photo News

Praet: “Hoorde van De Maio en Okaka goede dingen over Sampdoria”

Woensdag werd de overgang van Dennis Praet van vicekampioen Anderlecht naar het Italiaanse Sampdoria helemaal afgerond. “Ik wil dit seizoen met Sampdoria zo hoog mogelijk eindigen in de Serie A”, vertelde Praet in een eerste reactie.

“Ik ben erg blij om hier te zijn. Mijn overgang nam wat tijd in beslag, maar ik ben tevreden dat alles in orde is geraakt. Sampdoria is een prachtige club en ik kijk ernaar uit om in de Serie A te voetballen.”

“Ik heb mijn oor te luisteren gelegd bij Sebastian De Maio en Stefano Okaka, twee spelers die goed op de hoogte zijn van het Italiaanse voetbal en zij vertelden me positieve zaken over Sampdoria”, verklaart Praet waarom hij voor de ‘Blucerchiati’ gekozen heeft. “Bovendien hoorde ik dat Sampdoria de beste supporters zou hebben van Italië. Ik kan niet wachten om hen te plezieren.”

De eenmalige Rode Duivel, die bij Sampdoria de eerste Belg uit de geschiedenis wordt, begint met ambitie aan zijn buitenlands avontuur. “Ik wil dit seizoen veel goede matchen spelen en in de stand zo hoog mogelijk eindigen. Wie weet zit een Europees ticket er in.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer