© Facebook

Jonge papa vertrekt op vrijgezellenfeest, maar zes uur later slaat het noodlot toe

Een brandweerman uit het Britse Rochdale, was van plan zijn vrijgezellenfeestje te vieren op het Spaanse Magaluf, een populaire vakantiebestemming bekend om haar uitgaansleven. Maar amper zes uur nadat hij er was aangekomen, sloeg het noodlot toe.

ehu

Alex Green (26) was vrijdag met een groep van 25 familieleden en vrienden afgereisd naar het Magaluf. Alex zou binnenkort trouwen met zijn verloofde Rebecca Thorpe en was vastbesloten om in Magaluf nog één keer de bloemetjes stevig buiten te zetten. Het draaide anders uit.

Toen Alex in een bar naar het toilet ging en daarna niet meer terugkwam, begonnen zijn vrienden ongerust te worden. Uren later kreeg Scott Cash, een vriend die mee was op het vrijgezellenfeest, een vreems telefoontje. “Iemand belde me vanop Alex’ telefoon en vroeg ons om meteen te komen”, legt hij uit aan Manchester Evening News. “Toen we hem aantroffen, was hij bewusteloos. Zijn hoofd was een zootje: hij had verschillende letsels in zijn aangezicht.”

© Facebook

Alex had een hersenbloeding opgelopen, had breuken aan zijn oogkassen, kaken en neus en had een klaplong. De jonge papa werd meteen naar het ziekenhuis gevoerd, waar hij in een kunstmatige coma werd gebracht en meteen een operatie onderging. Hoe hij de verwondingen opliep, is nog altijd een raadsel.

“Niemand weet wat er precies gebeurd is. Waar we hem vonden, hangen ook geen bewakingscamera’s. We zijn allemaal echt aangedaan. We willen gewoon dat hij weer beter wordt.”

Ook zijn verloofde Rebecca Thorpe zit er volledig onderdoor. “We kunnen niet stoppen met wenen”, reageert ze. “We hebben een tweejarig kindje en het enige wat we willen is dat hij weer naar huis kan.”

Vrienden hebben nu ook een crowdfunding opgezet om geld in te zamelen voor de medische uitgaven. Doordat Alex alcohol in zijn bloed had op het moment van de feiten, is er immers een kans dat de verzekering de kosten weigert terug te betalen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer