© AP

‘Acht’ wordt ‘CAZ’

Medialaan had met Vitaya al een vrouwenzender in huis en voegt daar nu een mannenzender aan toe. Het huidige ‘Acht’ verandert in ‘CAZ’ en brengt filmklassiekers, een blik achter de schermen van de Special Forces van het Belgische leger en Late Night Comedy.

Vanaf 1 oktober wordt ‘Acht’ mannenzender ‘CAZ’. Die zender brengt elke dag filmklassiekers zoals The Godfather-trilogie, de Rambo-films en de Alien-franchise. Ook cultfilms zoals Shawshank Redemption en From Dusk Till Dawn staan op het programma.

Oude bekenden en nieuwe gezichten

CAZ biedt een exclusieve blik achter de schermen van de ‘Special Forces Group’ van het Belgische leger. Deze hypergetrainde militairen kunnen op elk moment ingezet worden voor elk type operatie. Ervaren ex-soldaten, actieve combat-eenheden en aspiranten getuigen over hun werk. Special Forces is een programma in opdracht van VTM NIEUWS.

In de late avond staat Live at the Apollo op het programma, waarbij heel wat bekende stand-upcomedians het beste van zichzelf geven op het podium van het Hammersmith Apollo-theater.

Bij CAZ kan de kijker ook terecht voor heel wat bekende Amerikaanse reeksen als Game of Thrones, Black Sails, Sleepy Hollow, Dexter, Ray Donovan en Las Vegas.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer