© rr

Bryan (3) gaat slapen maar wordt niet meer wakker: “Slaapwel mama, ik hou van je”

Een vreselijke nacht was het voor Jasmine Shortland. De 23-jarige moeder verloor haar oudste zoontje Bryan-Andrew, die ging slapen maar nooit meer wakker werd. Zijn laatste woorden voor haar? “Slaapwel mama, ik hou van je.”

Guy Stevens

Enkele weken geleden bracht Jasmine Shortland (23) haar driejarige zoontje Bryan-Andrew Lock samen met zijn broer Austin (2) naar haar ouders in het Britse Yeovil, net om de hoek van haar eigen woning. Ze dacht dat hij de bof wel eens zou kunnen hebben, dus leek het haar beter om hem niet thuis te laten slapen. Daar zou hij zijn vier maanden oude broertje Ivan kunnen besmetten.

“Zijn gezicht was nogal gezwollen en volgens de dokter leek het op de bof”, zegt ze in The Mirror.

Toen ze bij haar ouders aankwam, zei Bryan nog eens dat hij zich niet goed voelde. “Ik weet het”, antwoordde ze. “Maar ik zie je snel terug en dan ga je beter zijn.”

’s Avonds belde ze snel nog eens. “Slaapwel mama, ik hou van je”, zei hij via de telefoon.

De volgende ochtend, rond 8.15 uur, werd ze gewekt door haar stiefvader, die luid op de voordeur bonkte. “Hij stond daar in tranen en zei dat Bryan dood was. Ik viel op de grond en ben beginnen te huilen.”

“Je kan niet uitleggen hoe dat voelt. Ik moet doorgaan voor de andere twee kindjes, maar er zit een enorme leegte in me. Er ontbreekt iets.”

Jasmine en haar vriend hebben nu een website opgericht waar geld ingezameld wordt voor de begrafenis van de kleine man. Bekijk hem hier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER