© Photo News

Is het over en uit tussen Jennifer Lopez en haar toyboy?

Volgens de laatste nieuwe geruchten zijn Jennifer Lopez (47) en haar veel jongere vriend, de 29-jarige danser Casper Smart, uit elkaar. Dat meldt een ‘welingelichte’ bron aan entertainmentblad People.

vwh

“Jennifer en Casper zijn uit elkaar. Ze zijn al weken niet meer samengeweest”, zegt de bron. “Het was geen al te groot drama, hun relatie is op een natuurlijke manier ten einde gekomen. Ze zijn van plan om vrienden te blijven en elkaar af en toe te zien, maar ze zijn geen koppel meer”, voegt de insider eraan toe.

© Photo News

Een woordvoerder van Smart weigerde op de geruchten te reageren en bij het management van de ‘Ain’t Your Momma’-zangeres klonk het: “Geen commentaar.” In 2011 doken voor het eerst geruchten op dat Lopez en Smart samen romantische tijden beleefden, maar volgens Lopez was haar danser niet meer dan een leuke flirt. In 2012 gaven kwamen de twee er wel voor uit dat ze een relatie hadden.

Als de geruchten kloppen, dan is het niet de eerste keer dat de twee uit elkaar zijn. In april 2014 gingen ze naar verluidt al eens elk hun eigen weg omdat Smart de zangeres zou bedrogen hebben met een transseksueel, iets wat hij tot op vandaag nog altijd ontkracht. In 2015 werden de twee kussend gezien, wat bewees dat ze weer samen waren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer