© Catwalkpictures

Geen fan van modetrends? Met deze klassiekers zit je goed dit seizoen

Geen nood voor wie niet slaafs de trends vanop de catwalks volgt: met sommige basics ben je dit najaar sowieso in de mode. Een overzicht van de klassiekers die niet in je kleerkast mogen ontbreken. Als je ze nog niet hebt, tenminste.

vwh

Trenchcoats

Hoewel veel ontwerpers deze winter inzetten op nepbonten jassen in knalkleuren, zit je altijd goed met een degelijke trenchcoat. Te standaard, ga dan voor een exemplaar met een iets creatievere snit.

© Catwalkpictures

Midirokken met print

Geen grote fan van rokken met pailletten en glitters? Dan vind je veel alternatieven in de winkelrekken. Want wat is er mis met een midirok met een sobere bloemen- of streepjesprint? Juist ja, niets.

© Catwalkpictures

Combat boots

Ze zijn stoer en ze passen bij alles - zelfs bij rokjes: met combat boots kan je dit najaar niet missen. Niemand die je echter tegenhoudt om ook een paar, meer gewaagde maar tegelijk basic, rode laklaarsjes te kopen.

© Catwalkpictures

Geruite blazers

Jawel, een ruitjespatroon van kop tot teen is hip. Maar het kan ook minder extravagant. Je outfit krijgt ook al iets extra als je er een geruite blazer over draagt. Voorzichtig modieus, zeg maar.

© Catwalkpictures

Strakke tasjes

Van handtasjes met slierten nepbont en exemplaren in allerlei geometrische vormen: ze ogen soms heel druk. Doe gerust van back to basics met een strak tasje in een kleur naar keuze.

© Catwalkpictures

Knusse truien

Onder meer ontwerpster Victoria Beckham zweert deze herfst bij gezellige truien in effen kleuren. Ga voor modellen met een rolkraag en wijde mouwen die losjes vallen. Ook leuk: stuks met een iets afwijkende snit voor een creatieve touch. Ideaal voor een uitje in de stad, een winters tuinfeest of een avondje zetel.

© Catwalkpictures

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer