Vrouw overleeft als bij wonder ongeval op E40: “Ze heeft bijzonder veel geluk gehad”

© vln, if

© vln

© if

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Een 24-jarige vrouw uit Ingelmunster raakte gistermorgen zwaargewond bij een ernstig ongeval op de E40 in Westkerke. Sharon Dehem liep een openbeenbreuk op. “Maar al bij al heeft ze veel geluk gehad”, zegt haar broer.

TIM LESCRAUWAET

De tol van het ongeval op de autosnelweg richting kust in Westkerke was zwaar: één dode en vijf zwaargewonden. Twee vrachtwagens, een personenwagen en een lichte vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing. Onder de zwaargewonde slachtoffers ook Sharon Dehem (24) uit Ingelmunster. Zij werkt voor de firma Soenens uit Ingelmunster. Gistermorgen was ze met de lichte vrachtwagen op baan. De vrachtwagen die voor haar reed, reed op de file in. Zij kon niet meer tijdig remmen en belandde midden in de kop-staartaanrijding.

De jonge vrouw zat gekneld in haar voertuig. De hulpdiensten hadden een half uur nodig om haar te bevrijden. Met de MUG-helikopter werd ze daarna naar het ziekenhuis overgebracht. “Ze belde onze stiefvader vanuit de helikopter”, vertelt broer Arno. “Ze vertelde wat er gebeurd was. Eerst dacht men dat haar voeten en benen verbrijzeld waren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen