© Stefan Koopmans/De Limburger

Nederlands Limburgs pretpark breidt fors uit en verhoogt toegangsprijs

De toegangsprijs van attractiepark Toverland in het Nederlands Limburgse Sevenum stijgt volgend jaar met vier euro per persoon. Een online ticket kost dan 29,50 euro. Aan de kassa wordt 32,00 euro gevraagd. Dat schrijft De Limburger dinsdag.

Angela Janssens

De prijsverhoging die in 2018 wordt doorgevoerd, is het gevolg van de uitbreiding van het park dat anderhalf keer zo groot wordt. Later op dinsdag zal Toverland bekendmaken hoe de nieuwe fantasiewereld van het attractiepark er precies uit komt te zien en wat er de komende negen maanden allemaal in Sevenum wordt gebouwd.

Betaalbaar?

Tijdens een commissievergadering van Provinciale Staten over een provinciale lening van twee miljoen voor de uitbreiding van het park, heeft de PVV-fractie zich vorige week hardop afgevraagd of Toverland nog wel betaalbaar blijft als de entree omhooggaat.

Tessa Maessen van Toverland is hoe dan ook niet bang dat mensen Sevenum straks links laten liggen vanwege een (te) hoge entree. “De nieuwe attracties zijn bijzonder genoeg. We bieden kwaliteit en zijn die nieuwe prijs echt wel waard.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer