© Photo News

Overval in studentenbuurt: 21-jarige vrouw krijgt klappen

Een 21-jarige vrouw is in de nacht van maandag op dinsdag het slachtoffer geworden van een overval in de Antwerpse studentenbuurt. Ze kreeg enkele rake klappen. De politie slaagde erin om wat later de daders op te pakken.

JaTi

De 21-jarige vrouw liep rond 3u samen met een vriendin in de Prinsesstraat, vlak bij de Ossenmarkt. Plots doken twee personen op die hun gezichten verborgen hielden. De vrouwen moesten allebei hun spullen afgeven.

Een van hen dacht dat het om een studentengrap ging, en kreeg enkele rake klappen te incasseren. Pas dan liet ze noodgedwongen haar handtas los. Haar vriendin was ondertussen een café in de buurt binnengestapt om hulp te zoeken.

Na de overval vertrokken de daders met een auto. Er kwam onmiddellijk politie ter plaatse, in de omgeving werd nazicht gedaan en via de camera’s in het straatbeeld werd de vluchtroute gereconstrueerd.

Een half uur na de feiten kreeg een van de ploegen het verdachte voertuig in het vizier op het kruispunt van de Amerikalei met de Montignystraat. De 22-jarige bestuurder werd overmeesterd en meegenomen voor verhoor. Ook zijn vrouwelijke kompaan, even oud, werd thuis opgehaald en gearresteerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER