© ISOPIX

Kirsten Janssens: “Ik ben in mijn jeugdjaren verkracht”

Kirsten Janssens en Jan Kriekels hadden enkele weken geleden vlammende ruzie. Kriekels had de sleutels van Janssens afgenomen waardoor de vrouw niet langer kon autorijden of haar huis in kon. In het VIER-programma ‘Gert Late Night’ vertelden de twee voor het eerst wat er aan de hand was en Kirsten deed meteen een opmerkelijke openbaring.

mige

“Je mocht niet autorijden. Je had wijn gedronken. I saved her life”, steekt Jan Kriekels in het interview van wal. Kirsten relativeerde dat echter meteen: “ik had maar twee glazen wijn op”. Waarom het dan toch tot zo’n ruzie kwam? “Ik kon mijn huis niet meer binnen en dan word ik wild. Hoe komt dat? Door mijn verleden. De grootste issues in mijn leven dateren van mijn jeugd. Mijn mama had mij samen met mijn twee zussen op internaat geplaatst. Dan kwamen we haar tegen in het weekend met een blauw oog. Nadien kwamen we te weten dat ze een meisje van het nachtleven was en daardoor weinig tijd voor ons had.”

“Op dat internaat ben ik verkracht. Toen dacht ik: nu spring ik uit het raam. Ze hebben me nadien in Munsterbilzen in een isoleercel geplaatst met een dwangbuis aan. Ik herinner me nog altijd hoe de deur open klikte. Als iemand nu de deur opendoet of sluit dan doet dat iets met mij”, Janssens verlaat daarop het interview om even te bekomen waarop Kriekels nog enkele lieve woorden voor de vrouw heeft: “Ze zit er erg mee dat ze de breuk met haar ouders niet gerepareerd krijgt. Ik ben niet in staat om haar te helpen, maar het is eigenlijk een heel lief meisje vanbinnen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer