Man beweert onsmakelijke vondst in pakje nootjes te vinden: “Bedankt voor de ‘aangename’ verrassing Action”

© Facebook Cody Corthouts

De vader van de 17-jarige Cody Corthouts uit Genk deed gisteren een akelige ontdekking in een pakje nootjes van de winkelketen Action. Cody’s vader stak zijn hand in de zak en haalde er zomaar een slak uit.

lmas

Cody zat dinsdagavond achter de computer terwijl zijn 59-jarige vader in de zetel zat te kijken naar het programma ‘Van Gils & gasten’. Vader André Corthouts had net een zakje ‘licht gezouten pinda’s’ van Action geopend toen hij het plotseling uitschreeuwde. “Allé, wat is dat hier nu”, klonk het toen de man een slak uit de zak greep. De Genkenaar gooide het beestje uit angst zelfs enkele meters verder, tegen de zijkant van de zetel. Volgens Cody was de zak nog niet open gemaakt en kon de slak dus onmogelijk bij zijn thuis in de verpakking zijn gekropen.

De 17-jarige Genkenaar deelde het incident zelf op Facebook. “Bah, gans vies! Bedankt voor de aangename verassing Action!”, klinkt het. Hij stuurde ook een berichtje naar de klantenservice van Action, maar had vanochtend nog geen antwoord ontvangen. “Ze hoeven mij geen nieuwe zak nootjes op te sturen”, benadrukt de jongeman. “Ik wil gewoon dat ze in het vervolg beter opletten als ze de zakken vullen zodat niemand dit nog hoeft mee te maken.”

Action-woordvoerster Yvette Moll vindt het alvast een vreemd incident. “Wij zijn heel verbaasd dat de slak nog leefde toen meneer de zak openmaakte”, klinkt het. “Slakken kunnen namelijk niet tegen zout en het beestje zal er al wel voor een tijdje ingezeten hebben. Ik denk dat de 17-jarige jongeman gewoon op zoek is naar aandacht.” Ondanks de twijfel, heeft het communicatieteam toch contact opgenomen met Cody. “Wij hebben hem gevraagd om de zak nootjes inclusief de slak terug te sturen, zodat we de zaak serieus kunnen onderzoeken. Als het namelijk wel degelijk onze fout is, zal meneer vergoed worden.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen