© pn

Babyboom bij de Kardashians? Volop geruchten over derde baby

Vorige maand klonk het dat Kim Kardashian een kind verwacht via een draagmoeder, sinds vorige week gonst het van de geruchten dat halfzus Kylie Jenner (20) zwanger is van haar eerste kind. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ is er nog een derde baby op komst: ook Khloé Kardashian zou drie maanden zwanger zijn.

vwh

Volgens TMZ hebben verschillende bronnen, die dicht bij Khloe staan, bevestigd dat de realityster zo’n drie maanden zwanger zou zijn. De insiders beweren dat haar nieuwe vriend, de 26-jarige basketballer Tristan Thompson, de vader in wording is, maar geen van beiden heeft het nieuws al bekendgemaakt. Khloe enTristan zijn een klein jaar samen. Hij heeft al een zoontje van negen maanden met zijn ex. Khloe was voorheen zeven jaar getrouwd met ex-basketballer Lamar Odom, die twee jaar geleden bijna bezweek aan een overdosis. In de realityreeks 'Keeping Up With The Kardashians' praatte Khloé ook al openlijk over haar vruchtbaarheidsbehandelingen en moeilijkheden om zwanger te worden.

“Dit is iets wat Khloe al jaren wil, maar ze wilde het alleen als ze in een goede relatie zat. Dit is zo’n fantastisch moment voor haar. Ze zal niet alleen mama worden, maar zal haar kind samen opvoeden met de man van wie ze oprecht houdt. Iedereen is dolgelukkig voor hen”, aldus een bron.

Intussen wordt ook druk gespeculeerd over de zwangerschap van Kylie Jenner. Zij zou intussen vijf maanden zwanger zijn van haar vriend Travis Scott, met wie ze sinds april een koppel vormt. En dan is er ook nog Kim Kardashian, die momenteel een derde kind zou verwachten via een draagmoeder. Volgens ingewijden wordt die baby al in januari verwacht. Op sociale media wordt hier en daar al een conclusie getrokken: Kylie Jenner is gewoon de draagmoeder van Kim...

Of de hardnekkige geruchten ook echt kloppen, valt af te wachten. De kans bestaatdat de Kardashian-clan tipjes van de sluier oplichtin het nieuwste seizoen van ‘Keeping Up With The Kardashians’, dat volgende zondag in première gaat in de Verenigde Staten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer