© Instagram

Gluren bij BV's: ook bekende Vlamingen puffen tijdens de hittegolf

Het is warm voor iedereen - ook bekende landgenoten zoeken verfrissing in en rond het water op of gaan voor een fris drankje.Een acteur moest in de hitte helaas de file trotseren. Een overzicht van de Instagram-kiekjes die BV's maakten tijdens de hittegolf.

vwh

Inge Moerenhout zocht verkoeling op een zeilboot en vond die ook. "Dit zalige zomergevoel", schreef ze bij de selfie waarop ze een wit, gehaakt jurkje draagt.

Model en actrice Elisa Guarraci vindt het veel te warm en bleef gewoon lekker binnen. "Het is te heet voor deze tijger", scheef ze bij een kiekje van haar voeten.

Kürt Rogiers stond tijdens de hittegolf in de file. Geen pretje, zo liet hij weten via een selfie op zijn Instagram-pagina, maar hij vindt het al bij al wel meevallen omdat het uiteindelijk wel mooi weer is.

Finn, het oudste zoontje van Erika Van Tielen, is vijf jaar geworden en daar hoorde een verjaardagsfeestje vol waterpret bij.

Louis Talpe maakte een foto van zichzelf met zijn jongere broer, net voor een verfrissend zwempartijtje in de vooravond.

Josje geniet puur natuur van de zon - met matrozenhoedje. "Geen filter en geen make-up", schreef ze erbij. Met een van de hashtags erbij maakt ze duidelijk dat ze het hele jaar door zomer wil.

"Happy Birthday My Love... Geen enkele dag is mooi zonder jou erbij... Mijn rots in de branding... Mijn alles", schreef Kristel Verbeke bij een romantische foto aan zee met haar jarige man Gene Thomas.

Siska Schoeters is momenteel hoogzwanger van haar tweede kindje en heeft het lastig, al probeert ze niet te veel te klagen. "Ik ga niet zagen he, maar ik heb het wel warm", schrjft ze bij een kiekje van haar bolle buik in de tuin. De hashtag 'van de zetel naar het bed' bewijst dat ze niet overdrijft.

'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans toont hoe ze geniet van een smoothie en roept haar volgers op om in dit weer gehydrateerd te blijven.

Staf en Mathias Coppens genieten van een zonnige dag aan het meer.

De nieuwe K3 zocht tijdens de opnames van 'Twee Meisjes op het Strand' afkoeling... op het strand. Het trio jamde met hun voeten in het zand.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer