Zinho Vanheusden
Volledig scherm
Zinho Vanheusden © photo_news

Football Talk buitenland: Seizoen Zinho Vanheusden al voorbij - City maanden zonder topaankoop

Hoe lang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Een zomeraankoop die tegenvalt en meteen op de transferlijst belandt? Al het grote en minder grote nieuws over de buitenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk Buitenland.

  1. Hét beeld van de avond? Diego Simeone gaat plots plat op de buik liggen na zure misser van z’n ploeg

    Hét beeld van de avond? Diego Simeone gaat plots plat op de buik liggen na zure misser van z’n ploeg

    Tijdens Borussia Dortmund-Atlético Madrid heeft Diego Simeone, trainer van de bezoekers, voor hilariteit gezorgd door plots plat op z’n buik te gaan liggen aan de zijlijn. De Argentijn kon z’n ogen niet geloven na een misser van Angel Correa vlak voor het uur (bij een 2-1-stand). Op social media werd al snel duchtig de draak gestoken met de actie van ‘El Cholo’. Correa scoorde nadien wél, maar Dortmund keerde de situatie nog helemaal om. Lees HIER ons verslag van de match!
  2. Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé vliegen uit: de controversiële relatie tussen de luchtvaart en de Champions League
    PREMIUM
    2

    Kevin De Bruyne en Kylian Mbappé vliegen uit: de controver­siële relatie tussen de luchtvaart en de Champions League

    Kevin De Bruyne is bij Manchester City promomodel voor Etihad Airways. Qatar Airways dekt het salaris van Kylian Mbappé bij PSG. Op het shirt van Axel Witsel bij Atlético prijkt een miljoenensponsor die nog niet van de grond kwam. Vliegmaatschappijen uit het Midden-Oosten stuwen vijf van de acht kwartfinalisten in de Champions League budgettair naar ongekende hoogtes. Wat zoekt de luchtvaartindustrie echt in het voetbal? Hoeveel miljoenen worden er betaald voor een plaats op een truitje van Real Madrid of Barcelona? En waarom is die sponsoring vandaag zó omstreden?