Derde ‘Sex and The City’-film komt er dan toch niet: “Het is voorbij”

Er waren concrete plannen voor een derde ‘Sex and The City’-film, maar die gaan nu toch niet door. “Het is voorbij”, zegt hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, ook bekend als Carrie Bradshaw, in een reactie aan de Amerikaanse showbizzsite Extra.

vwh

Eerder deze week berichtte de Daily Mail dat de plannen voor de derde film wellicht in het water zijn gevallen door Kim Cattrall, de 61-jarige actrice die in de serie en de vorige films gestalte gaf aan mannenverslindster Samantha Jones. De blonde actrice zou buitensporige wensen gehad hebben. Voor ze in het project stapte, zou ze onder meer geëist hebben dat Warner Bros akkoord ging om alle films te produceren waaraan zij op dit moment werkt.

Het productiebedrijf ging echter niet in op de eisen, waardoor Cattrall het is afgetrapt. De filmmakers hebben het hele project nu afgeblazen omdat ze enkel een derde film willen maken met de vier originele actrices die gestalte geven aan de vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda.

© Photo News

Sarah Jessica Parker (52) bevestigde donderdagavond aan Extra dat een derde film er niet komt. “Het is voorbij. We doen het niet. Ik ben teleurgesteld, want we hadden een mooi, grappig en tegelijk hartverscheurend script klaar. Het is niet alleen jammer dat we de ervaring missen om dat verhaal te vertellen, het is ook extra jammer voor de mensen die aangaven dat ze een nieuwe film wel zagen zitten”, klonk het duidelijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer