© Photonews

Zoveel verdient de dochter van Kurt Cobain elke maand aan de royalty’s van haar vader

Frances Bean, model, beeldend kunstenaars, maar vooral de enige dochter van Kurt Cobain en Courtney Love, verdient nog steeds heel veel geld aan de royalty's van de zanger en gitarist van Nirvana.

elvh

Naast model en kunstenares is Frances Bean vooral nog steeds de dochter van haar vader Kurt Cobain, een van de meest legendarische frontmannen aller tijden, die op 8 april 1994 zelfmoord pleegde.

People kon gerechtelijke documenten inkijken die zijn vrijgekomen bij de scheiding van haar man, rocker Isaiah Silva en daaruit blijkt dat het model op haar 24ste maandelijks 80.000 euro aan rechten uitbetaald krijgt van haar vader, en nog eens 5000 euro aan dividenden.

Eerder werd al geschreven dat Kurt Cobain zijn dochter na zijn zelfmoord een vermogen van 400 miljoen euro naliet.

Frances Bean Cobain was vijf jaar samen met de 31-jarige Isaiah Silva toen ze in 2014, zonder medeweten van haar moeder Courtney Love, met hem trouwde. Twee jaar na het huwelijk vroeg ze de scheiding aan. In haar aanvraag voor de scheiding gaf Frances Bean al aan dat ze alimentatie wil betalen aan haar toekomstige ex-man, maar dat hij niet hoeft te rekenen op een deel van de erfenis.

Uit de gerechtelijke documenten blijft ook dat rocker Isaiah Silva na de scheiding herhaaldelijk de akoestische gitaar waarmee Kurt Cobain zijn legendarische MTV Unplugged Nirvana-sessie speelde, probeerde te claimen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER