Bijna 100.000 Vlamingen stemden op hun favoriete café. Breng nu hier je stem nog uit

Het Nieuwsblad is op zoek naar ‘Het Beste Café van Vlaanderen’ en daarbij hebben we uiteraard jouw hulp nodig. Al meer dan 90.000 Vlamingen brachten hun stem uit en bezorgden hun favoriete café zo een kans op de hoofdprijs.

nkdr

Een cheque van 1.000 euro, een vat pils en bierviltjes, matten en stickers met daarop de titel “Beste Café van Vlaanderen”. Dat en natuurlijk eeuwige roem valt er te winnen. Al 91.120 Vlamingen brachten hun stem uit en brachten hun favoriete café zo een stap dichter bij de hoofdprijs.

Stem via deze link op je favoriete café of surf naar nieuwsblad.be/cafe.

In elke provincie delen we ook nog eens een vat pils uit aan het café dat in die provincie de meeste stemmen binnenhaalde en elk café dat in zijn gemeente de meeste stemmen binnenhaalde krijgt een sticker met daarop “Verkozen tot beste café van deze gemeente”.

De vijf provinciewinnaars, die door het aantal stemmen bepaald worden, zullen alle vijf onze jury over de vloer krijgen met onder andere Jane Vermeiren, België’s beste tapster. De jury zal dan bepalen wie een jaar lang de titel van “Beste Café van Vlaanderen” mag voeren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen