© Phn

TVL vernieuwt weekend en start maandag met ‘In de Buurt’

Dit weekend starten op TVL twee nieuwe programma’s. Hanne Troonbeeckx presenteert ‘Met Stijl’, Made In Limburg krijgt een tv-versie met ‘Made In’.

rdc

In het nieuwe programma ‘Met Stijl’ gaat Hanne op zoek naar vogue, mensen met een bijzondere uitstraling of een aparte look. Samen met een team van specialisten krijgen zij tips & tricks over kledij, make-up, haar, brillenmode en gezonde voeding.

Nieuw is ook ‘Made In’. Het economisch platform Made In Limburg krijgt hiermee een verlengstuk op tv. Het is een breed economisch programma waarin telkens twee Limburgse topondernemers elkaar voor het oog van de camera beter leren kennen.

Chef Jo Grootaers komt in ‘Jo’ terug met lekkere en gemakkelijke gerechten met lokale en met liefde geteelde producten, Annemie Ramaekers gaat door met ‘Relax’. Elk weekend bezoekt ze met een BV hippe plekjes en raapt ze de interessantste nieuwtjes en gossip uit de showbizz. Cara Van der Auwera gaat in ‘Wonen’ acht weekends lang op zoek naar verrassende vastgoedverhalen. Met reportages over iconische architectuur, interviews met de mensen achter innovatieve nieuwbouwprojecten en items over design, bouwen en verbouwen, isolatie en energie of creatieve doe-het-zelftips.

Vanaf maandag is er het nieuwe ‘In de Buurt’. Rudi Moesen maakt de hele week televisie op locatie, telkens in een andere stad of gemeente om uit de mond van die mensen te vernemen wat er leeft in hun streek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer