© TOM GOYVAERTS/GMAX Agency

Hij kostte vier miljoen euro, maar Andrijasevic haalt niet eens de Gentse selectie voor Slag om Vlaanderen

AA Gent trekt in zijn eerste match na het Vanhaezenbrouck-tijdperk naar de Vlaamse clash tegen Club Brugge zonder topaankoop Marko Andrijasevic. De Kroaat zit al een tijdje op een zijspoor bij de Buffalo’s en wordt voor de match tegen blauw-zwart niet eens opgenomen in de wedstrijdselectie van 21 man. Afgelopen zomer legden de Gentenaars nog vier miljoen euro op tafel voor de offensieve middenvelder.

jefi

Onder Hein Vanhaezenbrouck was Marko Andrijasevic al op het achterplan verzeild geraakt. En ook na diens ontslag komt er geen beterschap voor de Kroatische recordaankoop van AA Gent. Integendeel zelfs, het trainersduo ad-interim Balette-Thys nemen hem voor de topper tegen competitieleider Club Brugge zelfs niet op in hun wedstrijdselectie van 21 namen. Ook Dylan Bronn moet toekijken vanop de tribune.

De landskampioen van 2015 staat momenteel op een belabberde veertiende plaats. Drie punten tegen Club Brugge zijn meer dan welkom om weg te raken uit de malaise en de kelder van het klassement. Speciaal daarvoor ging de Gentse selectie en dag voor de match in afzondering in Knokke.

Geen Decarli en Clasie bij Brugge

Ook Club Brugge maakte in aanloop naar de Slag om Vlaanderen zijn selectie bekend. Zoals verwacht ontbreken de geblesseerden Decarli en Clasie. Coach Ivan Leko kan wel weer beroep doen op de fitte Benoît Poulain.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer