© AFP

Het accessoire dat Meghan op de foto's met prins Harry droeg, veroorzaakte een websitecrash

Toen prins Harry voor het eerst zijn vriendin showde op de Invictus Games in Toronto, veroverde Meghan Markle meteen de harten van het publiek. Britse media hebben het zelfs al over het 'Meghan'-effect. De zonnebril die ze aanhad op de foto's met de prins was in een mum van tijd uitverkocht.

elvh

Iedereen was wild van de zonnebril die Meghan Markle droeg toen ze voor het eerst openbaar aan de zijde van prins Harry verscheen op de Invictus Games in Canada. Ze zat naast de prins in het publiek te supporteren tijdens het rolstoeltennis.

Haar zonnebril was van het merk Finlay & Co en in een mum van tijd uitverkocht. "Ongezien", vertelt David Lochhead, de stickter van het merk, aan People. "Wij hebben beroemdheden zoals Rihanna, Gigi Hadid en Jessica Alba tussen onze klanten, maar de bril van Meghan zorgde voor een websitecrash en we verkochten 22.000 euro aan stock in nog geen 24 uur."

De Percy-bril was in elk geval de perfecte finishing touch voor Meghan Markle's 'low profile' en toch elegante look waarmee ze voor het eerst naast Harry in het openbaar verscheen. Een nieuwe influencer heeft het levenslicht gezien, dat is zeker.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer