© Baxter/ABACA

Geen zwarte sneeuw voor weduwe (31) van Hugh Hefner (91)

U hoeft toch geen medelijden te hebben met de weduwe van Hugh Hefner (91). Crystal Harris (31) zou geen cent van de erfenis krijgen, maar dat blijkt reuze mee te vallen. De Playboy-oprichter liet zijn vrouw zeker niet met legen handen achter.

rrln

Hefner stierf deze week op 91-jarige leeftijd. Zijn fortuin, geschat op een slordige 43 miljoen dollar (36 miljoen euro), zou gaan naar zijn vier kinderen en een aantal goede doelen. Opvallende afwezige in het testament: Hughs 60 jaar jongere vrouw Crystal Harris.

Miljoenen

Volgens TMZ is er echter geen reden om medelijden te hebben met de rondborstige blondine. Hefner zorgde er wel degelijk voor dat het Harris aan niets ontbreekt. Zo werd er een bedrag van 5 miljoen dollar (ruim 4 miljoen euro) opzijgezet voor de weduwe. Het geld zou deel uitmaken van de huwelijkse voorwaarden die de echtelieden opstelden toen ze in 2012 trouwden.

Villa

Daarnaast kreeg Harris een riant dak boven haar hoofd: een luxueuze villa in de Hollywood Hills. Dat blijkt uit de akte van de woning die TMZ in handen heeft. Het stulpje is bijna 550 vierkante meter groot en beschikt over 4 slaapkamers, 5 badkamers en een prachtig zwembad.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer