© Jan Vorsselmans

Céline (21) creëert haar eigen modelijn

Er bestaan nog jonge creatieve ondernemers. Eén ervan is Céline Claes (21) uit Westmalle. Zij pakt uit met een eigen kledinglijn voor meisje en dames onder de naam ‘Seen at Céline’.

Jan Vorsselmans

Céline Claes is de dochter van Jan Claes en Pascale Stevens. Papa Jan runt in Westmalle de bekende dames- en herenboetiek Jean-Pierre.

“We maakten een gedeelte van onze winkelruimte vrij voor Céline. Zij verkoopt nu al een halfjaar haar creaties via Facebook, maar voortaan kunnen klanten zelf naar hier komen om haar kledinglijn te bekijken”, zeggen de ouders.

“Ik ben blij dat in de winkel van papa nu een eigen stek heb”, lacht Céline. Zij kan naast ontwerpen ook zelf kleren maken. “Mijn naaimachine staat altijd binnen handbereik. Ik zorg vooral voor het pimpen van bestaande exclusieve kledij uit Italië en Frankrijk. Ik doe dat met hemdjes, T-shirts, topjes en jasjes. Ik versier ze met pailletten, franjes en/of eventueel tekstjes als: ‘Seen at Céline’.”

De winkel ‘Seen at Céline’ is gevestigd in boetiek Jean-Pierre, Antwerpsesteenweg 356 in Westmalle. Zondag 28 augustus is iedereen van 14 tot 18u welkom om te komen kijken bij een drankje.

Info: 03.312.35.29, seenatceline@proximus.be, www.facebook.com/seenatcelinebyjeanpierre

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen – editie Noord

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER