© REUTERS

Kendrick Lamar komt in februari opnieuw naar ons land

Kendrick Lamar begint in februari volgend jaar aan zijn Europese tour. Op 27 februari houdt de Amerikaanse rapper ook halt in Antwerpen. Lamar neemt ook een opvallende support act mee: James Blake.

JaTi

De dertigjarige Lamar is een van de grootste hiphoppers van het moment, en dat heeft hij vooral te danken aan zijn vierde album ‘DAMN’. Dat schoot in de Verenigde Staten de Billboard 200-hitlijst binnen op 1, en ook in ons land werd het grijsgedraaid. Het gerenommeerde muziektijdschrift Rolling Stone noemde de plaat een ‘dazzling display of showy rhyme skills, consciousness-raising political screeds, self-examination and bass-crazy-kicking.’

De afgelopen zomer trad hij zowat overal in de VS op, begin volgend jaar is Europa aan de beurt. ‘THE DAMN. TOUR’ wordt op 7 februari afgetrapt in Dublin, twintig dagen later staat de zevenvoudig Grammy-winnaar in het Antwerpse Sportpaleis. Het voorprogramma wordt verzorgd door James Blake. Het is al sinds Les Ardentes 2015 geleden dat Lamar nog eens in ons land was.

Tickets voor het concert van 27 februari in het Sportpaleis zijn vanaf vrijdag 10 uur te koop. Meer informatie vindt u op deze website.

THE DAMN. TOUR [EUROPE]

A post shared by Kendrick Lamar (@kendricklamar) on

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER