© EPP / REPORTERS

Kim Cattrall niet blij met uitspraken Sarah Jessica Parker over derde film: “Ik weet echt niet wat haar probleem is”

Actrice Kim Cattrall is niet opgezet met de uitspraken van haar collega Sarah Jessica Parker over het afketsen van een derde ‘Sex And The City-film’. De blondine bijt van zich af in een nieuw interview en vraagt zich luidop af wat nu eigenlijk Parker haar probleem is.

lla

Na twee films en zes seizoenen heeft Sarah Jessica Parker, die jarenlang de rol van Carrie Bradshaw vertolkte, de fans van ‘Sex And The City’ teleurgesteld: een derde film komt er niet. Dat bevestigde de actrice vorige week in een interview met het Amerikaanse showbizzsite Extra. “De kogel is door de kerk, er komt geen derde film. We hebben een mooi verhaal en het is jammer dat onze trouwe fans dat nu nooit te zien gaan krijgen.”

Volgens de Britse krant ‘Daily Mail’ zouden de plannen voor de derde film in het water gevallen zijn door Kim Cattrall, de actrice die jarenlang de rol van mannenverslindster Samantha Jones vertolkte. De 61-jarige blondine zou bijzonder buitensporige eisen gesteld hebben aan productiebedrijf Warner, die weigerden daarop in te gaan. Cattrall was hiermee niet opgezet en stapte uit het hele project.

“Onzin”, zegt Cattrall nu in een nieuw interview op de Britse televisie. “Ik lees al de hele week berichten over hoe veeleisend ik wel niet ben. Nu ben ik plots een diva terwijl ik al één jaar nee zeg tegen het hele project. In december werd ik gebeld door de producers over het maken van een derde film. Ik heb hen toen al vriendelijk afgewezen. En nu, bijna een jaar later word ik door het slijk gehaald. Ik vind dat zowel de producers als Sarah Jessica Parker best wat vriendelijker mogen zijn.”

Met haar uitspraken voedt Cattrall de geruchten dat het al jaren niet botert tussen de sterren uit de reeks. “De andere actrices nemen nooit eens de tijd om te bellen en te vragen hoe het gaat. Het enige wat we samen hadden, was de serie en de films en dat is nu weggevallen.” Ook over Sarah Jessica Parker is Cattrall duidelijk. “Ze had heel wat vriendelijker kunnen zijn maar dat deed ze niet. Ik weet niet wat haar probleem is. Dat heb ik nooit geweten.” ­

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer