© credit

Jongeman (28) sterft na ongelukkige val op sluitingsavond van populaire zomerbar

Een man van 28 is overleden aan een hersentrauma. Tijdens een uitstap kwam hij kwalijk ten val aan zomerbar Le Jardin in de gemeente Langemark. De Ieperse afdeling van het West-Vlaams parket onderzoekt de omstandigheden.

adm

In de nacht van zaterdag op zondag ging het slachtoffer met enkele vrienden naar de pop-up, die aan zijn laatste avond toe was. Rond sluitingstijd liep het mis voor de zomerbar. De twintiger kwam ten val en liep een ernstig hersentrauma op. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij ondertussen overleden is.

“Dit is onwezenlijk”, vertelde de vriendin van het slachtoffer aan Het Laatste Nieuws gisterenavond. Rond sluitingstijd kreeg het slachtoffer het aan de stok met iemand op straat. Vervolgens heeft hij een duw gekregen en uiterst ongelukkig gevallen. “Pal op zijn hoofd”, zegt ze. “Een kwalijkere val kon hij niet maken. Voor hetzelfde geld was het een kneuzing, of hoogstens een armbreuk of zoiets. Maar dat geluk was Frederic niet gegund.”

Het parket onderzoekt wat er precies gebeurd is. Er waren drie personen aanwezig toen het slachtoffer ten val kwam. De twee anderen zijn geïdentificeerd en ondertussen ook al ondervraagd. Er is een wetsdokter aangesteld. Het onderzoek loopt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER